Kinderdagverblijf Ziezo in Waalwijk

Ervaringen

Lenneke Klarenbeek
Onze kinderen, Pepijn en Floran, gaan elke week met veel plezier spelen bij Ziezo. Ziezo is echt wel het leukste kinderdagverblijf van Nederland! Super leuke en lieve juffen en het is er altijd gezellig! Bedankt voor alle goede zorgen van de afgelopen jaren!
Marika Sprangers
Ons dochtertje gaat nu al twee jaar naar Ziezo. Ze vindt het daar echt geweldig. De juffen zijn erg lief en de activiteiten vallen goed in de smaak. Voor ons meisje is het elke keer weer een feestje om naar Ziezo te mogen. Echt ga zo door!!
Aboe Marasabessy
afgelopen vrijdag was Aaliyah, mijn kleindochter, voor het laatst bij ZieZo na zo'n 3,5 jaar. Wat waren jullie belangrijk voor haar. Ze heeft er zoveel geleerd. Veel zorg en liefde gekend. Mijn dank is groot en oprecht. Jullie lten zien hoe belangrijk een goed kinderopvang is. Dank, dank, dank en het gaat jullie allemaal goed
Evelyne
Hallo allemaal, Beetje late reactie maar ook wij vonden de lentedag erg gezellig. We zijn benieuwd naar de foto's! Worden deze (en ook andere) nog op de site gezet? Oh, ja ik ben de mama van Raf!
Chantal, mama van Tristan en Jailey
Wat hebben we een geweldig Lente-feest gehad zeg!!! Echt heel leuk dat jullie dit georganiseerd hebben. Is ook eens leuk om elkaar op een andere manier te zien. Voor herhalning vatbaar wat ons betreft!

  1 - 16   >


Naam *
Bericht *
* : verplicht veld.