Kinderdagverblijf Ziezo in Waalwijk

Inschrijven

Ziezo. U heeft besloten uw kind aan te melden

Vindt u het een prettig idee uw kind bij Ziezo een fijne tijd te geven? Vul dan het inschrijfformulier in op onze website. Wij bevestigen dan binnen vijf werkdagen uw inschrijving. Wanneer er plaats is, ontvangt u via de email een plaatsingscontract. Zodra deze digitaal is ondertekend is de plaatsing definitief gemaakt. Zijn uw gegevens al bij ons bekend? Dan hoeft u alleen even contact op te nemen via informatie@kdvziezo.nl. Wij ontvangen dan graag de uitgerekende datum, de gewenste ingangsdatum en de gewenste dagen. Wij nemen daarna contact met u op. 

Ziezo. Het wennen kan beginnen

Wanneer het plaatsingscontract is getekend, kan de opvang van start gaan. Ongeveer een maand voordat uw kindje voor het eerst bij ons komt, nodigen wij u samen met uw kind uit voor een kennismakingsgesprek en een gezellige rondleiding. Ook kunt u ons vragen uw kindje een ochtend of middag te laten wennen op het kinderdagverblijf. Een mogelijkheid waar veel ouders zich prettig bij voelen.

Ziezo. Een handicap hoeft geen beperking te zijn

Is uw kind gehandicapt of heeft hij of zij een beperking? Dan hoeft u niet altijd een speciaal kinderdagverblijf te zoeken. In overleg met u kijken we graag of we uw kind bij Ziezo de extra zorg en aandacht kunnen bieden die hij of zij nodig heeft. De eerste stap kunt u zetten door contact met ons op te nemen voor een gesprek.

Ziezo. Het was een mooie tijd.

Aan alles komt een eind. Dus ook aan de tijd dat u uw kind aan ons toevertrouwt. Natuurlijk wordt uw kind automatisch uitgeschreven als hij of zij 4 jaar wordt en naar de basisschool gaat. Uw kind blijft standaard ingeschreven tot de vierde verjaardag. Wilt u eerder opzeggen of verlengen? Dat kan ook. We vragen u wel alle veranderingen minstens een maand van tevoren, aan ons door te geven. Een mailtje is genoeg.