Kinderdagverblijf Ziezo in Waalwijk

Ouderportaal

 

Ziezo Ouderportaal

Als organisatie streven we ernaar de communicatie met ouders verder te optimaliseren. Wij willen onze ouders een beter beeld geven van wat zich afspeelt tussen het brengen en halen van hun kind (eren). Om dit te kunnen realiseren werken wij samen met Konnect. Konnect is een aanbieder van gepersonaliseerde apps en ouderportalen voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang. Daarnaast willen wij voor u als ouder 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn. Niet alleen tijdens openingstijden en niet alleen wanneer bepaalde collega's aanwezig zijn. Dit kunnen we mogelijk maken met deze werkwijze. Via de app of het portaal kunt u afwezigheden (ziekte/vakantie) van uw kind digitaal doorgeven en kunt u ruildagen aanvragen, extra dagen aanvragen en uw tegoeden inzetten. Maar ook makkelijk contact leggen met de groep. Binnen het Ouderportaal is ook informatie te vinden over uw kind op de opvang. Hierbij kunt u denken aan dagactiviteiten, eten en drinken, persoonlijke ontwikkeling en foto's. Deze informatie kunt u vervolgens bekijken via een app op uw eigen smartphone of tablet, of via het Ouderportaal op internet.

  • Digitale schriftjes
  • Foto's
  • Berichten sturen (let wel: de zorg voor de kinderen heeft namelijk altijd prioriteit boven het beantwoorden van de berichten. Heeft u dus een spoedvraag of -mededeling dan kunt u deze, net als nu, nog steeds het beste gewoon doorbellen). 
  • De boekingsfunctie: hiermee kunt u afwezigheden van uw kind (bijvoorbeeld wegens ziekte of vakantie) 24 uur per dag, 7 dagen per week digitaal via het Ouderportaal doorgeven. Ook ruildagen en extra dagen kunt u via het Ouderportaal aanvragen.
  • Nieuws, nieuwsberichten en correspondentie

Meer informatie over Konnect ontvangt u tijdens het kennismakingsgesprek. De inloggegevens voor dit portaal ontvangt u ongeveer 6 weken voor de start van de opvang via de email.

Inloggen

Via deze link kunt u inloggen op het ouderportaal: Naar het ouderportaal.
Of download de app in de Apple store of Playstore: zoek op Konnect Ouderapp.


Vragen?